Copy-paste la Palatul Victoria: Viorica Dăncilă a citit același discurs două zile la rând

Premierul Viorica Dăncilă a citit în ședința de Guvern aproape același discurs pe care l-a susținut o zi înainte.

Mesajele aproape identice au fost semnalate de jurnaliștii publicației online edupedu.ro. care au alăturat cele două declarații.

Este vorba de mesajul citit în ședința de Guvern de miercuri, 31 octombrie, de la Palatul Victoria, când prim-ministrul Viorica Dăncilă a ținut un discurs copiat în mare parte din discursul ținut cu o zi înainte, la o conferință susținută alături de comisarul european Corina Crețu despre politica de coeziune în Uniunea Europeană.

Jurnaliștii de la publicația online edupedu.ro au alăturat înregistrările din două zile diferite și au constant aceste asemănări izbitoare.

Copy-Paste în discursul premierului Viorica Dăncilă

Autoplagiat în discursul Premierului. În ședința de Guvern, prim-ministrul Viorica Dăncilă a citit un discurs copiat din cel ținut cu o zi înainte, la o conferință despre politica de coeziune în Uniunea Europeană. Practic, ședința de Guvern din 31 octombrie a început cu rubrica "Dacă doriți să revedeți". https://www.edupedu.ro/video-copy-paste-la-palatul-victoria-premierul-viorica-dancila-a-citit-in-sedinta-de-guvern-acelasi-discurs-pe-care-l-citise-cu-o-zi-inainte-video/

Publicată de EduPedu pe Joi, 1 Noiembrie 2018

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS