Copaci smulși, mașini avariate, străzi inundate în urma furtunilor din țară

Furtunile și ploile torențiale au afectat aseară și în timpul nopții mai multe localități din țară. După furtuna din București, 13 mașini au fost avariate de copacii căzuți. Și stațiunea Sinaia a fost afectată, o ploaie puternică a umplut străzile cu apă.

Probleme au fost și în Buzău, în comuna Lopătari, din cauza unei viituri puternice pe răul Slănic.

33 de copaci smulși de vântul puternic au căzut pe masini si pe strazi în București și în județul Ilfov, informează Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. 13 autoturisme au fost avariate.

De asemenea, opt sesizări au făcut referire la căderi de tencuială. Situațiile cele mai grave au fost pe calea Plevnei 23, strada Moșoia din sectorul 4 și strada Novaci, din sectorul 5.

Comuna Lopătari din judeţul Buzău a fost afectată de o viitură formată din cauza unei ploi torenţiale, care a dus la ieşirea din matcă a râului Slănic. Mai multe poduri şi anexe gospodăreşti au fost distruse.

Şi la Sinaia, mai multe zone au fost inundate, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil, care în unele zone a avut aproape jumătate de metru.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS