Confidenţialitate

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiță, s-a imunizat | AUDIO

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, medicul militar Valeriu Gheorghiță, a primit astăzi serul pentru imunizarea la virusul SARS COV2.

După vaccinare, colonelul Gheorghiță a asigurat populația că produsul Pfizer BioNTech îndeplinește toate standardele de calitate.

”Știința a triumfat, știința este alături de noi, știința este alături de oameni și ne-a oferit, printr-un efort fără precedent al tuturor cercetătorilor, la cel mai înalt nivel, apariția într-un timp atât de scurt a unui vaccin care îndeplinește toate standardele de siguranță și de eficacitate”, a spus doctorul militar Valeriu Gheorghiță.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva Covid 19 spune că, în perioada imediat următoare, toate vaccinurile ajunse în țară vor fi distribuite către cele peste 300 de centre deschise pentru personalul medical.

”Vaccinarea împotriva Covid-19 reprezintă măsura corectă medicală, sigură și eficientă și rapidă prin care noi putem împreună și doar împreună să revenim la normalitate. Cred că a fost o perioadă foarte lungă în care am asistat aproape neputincioși la derularea evenimentelor negative din această pandemie. Cred că este timpul să reducem consecințele negative ale acestei pandemii, să limităm pierderile de vieți omenești să limităm tragediile”, a declarat dr. Gheorghiță.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.