Confidenţialitate

Cooperativa Agricola Gheorghe Doja – Piața Lidl | AUDIO

Zilele acestea, Lidl România împreună cu Europa FM îți oferă cea mai bună recoltă de știri proaspete despre producătorii locali de fructe și legume din Piața Lidl. Așa că te invităm să treci pe proaspăt cu porția zilnică de știri gustoase românești din Piața Lidl.

Vara este cel mai bun moment să ne răcorim cu un pepene gustos și zemos, de la producători locali. La Gheorghe Doja, Cooperativa Agricolă din județul Ialomița, femierii cultivă cu pasiune și îndemânare soiuri diferite de pepene, galben și verde, în camp deschis, pe o suprafață de 122 hectare, și în solarii, pe o suprafață de 0,5 hectare. În total, ajung peste 120 camioane de pepeni direct în magazinele Lidl ca tu să te bucuri de prospețimea zilnică din Piața Lidl.

Sperăm că ai gustat știrea, iar dacă vrei să afli mai multe informații despre alți producători români de fructe și legume, te invităm să mergi la Piața Lidl și să scanezi codul QR de pe lădițe, pentru a descoperi originea fructelor și legumelor și poveștile producătorilor locali, parteneri Lidl România.

Lidl – meriți să fii surprins!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.