Confidenţialitate


Coolinaria: Ragu al Bolognese (AUDIO)


Coolinaria: Ragu al Bolognese (AUDIO)

Ingrediente

-ulei de măsline, 3 căţei de usturoi, câteva felii de bacon, două cepe, roşii, roşii uscate, busuioc, rozmarin, doi morcovi mari, o rădăcină mică de ţelină, un kg de carne de vită tocată (nu prea grasă).

Într-o cratiţă mare se încălzeşte uleiul şi se adaugă usturoiul, baconul, cepele, morcovii şi ţelina mărunţite şi busuiocul şi rozmarinul, sare şi piper după gust. După ce se căleşte puţin ceapa, se adaugă carnea pe care o mărunţim în oală cu o lingură de lemn.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După ce carnea se rumeneşte uşor, adăugăm 250 de ml de vin roşu şi lăsăm oala acoperită la foc mic o oră- o oră şi jumătate. Se verifică după 30-40 de minute şi dacă e cazul se adaugă puţină apă.

Spre final se pune o jumătate de cană de lapte. Se amestecă bine şi se mai lasă pe foc 10 minute.

Se seveşte cu paste şi parmezan.

foto: adihadean.ro


Ultimele stiri
Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO

Colindul dubaşilor, unul din cele mai vechi obiceiuri de Crăciun din Banat | AUDIO