Confidenţialitate

Coolinaria: Pizza Popeye | AUDIO

La rubrica Coolinaria, matinalii Vlad, George și Luca ne prezintă o rețetă delicoasă de pizza Popeye:

Pentru această rețetă avem nevoie de:

· aluat pizza 500 grame

· 200 grame sos de roșii

· 200 grame Delaco Mozzarella Gourmet

· 150 grame spanac

· 100 grame gorgonzola (opțional)

· 100 grame bacon

· usturoi

· 2 ouă

· o lingură parmezan ras

Pentru sosul de roșii amestecați roșiile din conservă cu sare, ulei de măsline și busuioc.

Blatul de pizza se unge cu acest sos de roșii și se pune în cuptorul preîncălzit la 250 grade pentru 5 minute.

Spanacul se trage la tigaie cu puțin unt și usturoi înainte de a-l punem pe pizza (dacă folosim spanac congelat acesta trebuie scurs foarte bine). Îl lăsăm deoparte să se îmbine aromele.

Batem cele 2 ouă cu puțin parmezan ras pentru un plus de savoare.

După 5 minute scoatem blatul de pizza din cuptor, peste el adăugăm 200g de mozzarella rasă sau cubulețe, adăugăm baconul rupt în bucatisi spanacul tras la tigaie. Opțional, putem adaugă și 100 grame Gorgonzola ruptă în bucăți.

Peste toate ingredientele punem amestecul de ou cu parmezan, iar la final mai adăugăm puțină mozzarella rasă deasupra pentru a fi și mai apetisantă.

Punem pizza la cuptor la 250 grade pentru 7-10 minute.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.