Confidenţialitate

Controverse după derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Bucureștenii reclamă arbitrajul care le-ar fi anulat un gol pe nedrept | AUDIO

Controverse după derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Partida s-a încheiat 1 la 1, însă bucureștenii reclamă arbitrajul și-l acuză pe centralul Sebastian Colțescu că le-ar fi anulat pe nedrept un gol. FCSB rămâne pe primul loc în SuperLigă, cu avans de 5 puncte.

CFR Cluj a deschis meciul din Gruia încă din minutul 9, cu o reușită a grecului Tachtsidis. FCSB a egalat apoi în minutul 26 prin Olaru.

Cea mai importantă și totodată cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut după pauză. Florinel Coman a înscris un gol spectaculos, de la peste 25 de metri. Bucuria bucureștenilor a durat însă doar 3 minute deoarece faza a fost întoarsă de centralul Sebastian Colțescu la intervenția VAR pentru un presupus fault petrecut cu câteva zeci de secunde înainte de gol.


Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a ironizat arbitrajul:

” Mă enervez, jignesc, fac păcate. Pentru ce? Dumnezeul dreptatea tot o face. Asta le mai zic. Să găsească Vasaras unul care să o ia să o dea în poartă. Sau, dacă dăm noi gol să vină arbitrul și, hap, să pună mâna, băi, n-ai voie! Să se facă portar arbitrul”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Unele voci din fotbal spun că reușita nu ar mai fi trebuit anulată din moment ce arbitrul a lăsat jocul să continue după duelul dintre Valentin Crețu și Philip Otele ce a precedat golul.

FCSB e pe primul loc cu 38 de puncte, iar CFR pe doi cu 33. Universitatea Craiova completează podiumul cu 32 de puncte.

Foto: Facebook / FCSB,  Faviu Buboi / Sport Pictures