Constantin Budescu se antrenează cu Astra Giurgiu

Constantin Budescu este la un pas de întoarcerea la Astra Giurgiu. El a început deja pregătirea cu campioana României, după ce a primit din China acceptul de împrumut în Liga 1, anunță site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 27 de ani, fostul căpitan al giurgiuvenilor urmează un program de reacomodare la efort, după o perioadă în care nu a evoluat din cauza unei accidentări.

Budescu s-a transferat la începutul anului în liga a 2-a chineză, la Dalyan Yifang unde nu s-a putut adapta. După întoarcerea în România el a mai primit oferte de la Steaua și Dinamo, însă președintele echipei campioane, Dănuț Coman a spus zilele trecute că în Liga 1 Constantin Budescu nu va juca decât la Astra.

Formația din Giurgiu o va întâlni pe Pandurii Târg Jiu duminică de la ora 17:30, în etapa a 2-a a competiției interne. Runda va începe vineri, cu partida CSMS Iași-Gaz Metan, de la ora 21:00.

Steaua va juca tot duminică, de la 20:30 cu FC Viitorul, iar Dinamo se va lupta sâmbătă cu ACS Poli Timișoara, reprimită în Liga 1 în locul Rapidului, care a fost respinsă din cauza falimentului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS