Confidenţialitate

Constanța: Un deputat AUR este cercetat pentru că și-a bătut soția de față cu fiica minoră. Parlamentarul era în stare avansată de ebrietate | AUDIO

Un parlamentar de Constanța este cercetat pentru violență în familie după ce, în stare avansată de ebrietate, de față cu fiica de 9 ani, și-ar fi snopit soția în bătaie. Pentru a scăpa de sub ploaia de pumni, femeia a cerut ajutorul poliției. Dosarul a fost declinat Parchetului General.

S-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00 când polițiști din comuna Lumina au fost alertați, prin 112, de o femeie, care a reclamat că a fost bătută de soțul ei.

Deputatul AUR de Constanța Dumitru Focșa. Vorbele femeii s-au adeverit, spun polițiștii.

În casă erau un bărbat, de 57 de ani, și soția lui, de 49 de ani, care avea urme vizibile de violență pe față și mâini. Polițiștii au cerut o ambulanță.

Personalul medical i-a acordat victimei ingrijiri medicale. Femeia a refuzat transportul la spital.

Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent. Doamna Focșa s-a opus însă emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Și mai grav este că la incidentul violent a asistat fiica celei bătute, o copilă de 8 ani.

A fost anunțată și Direcția pentru Protecția Copilului pentru ca micuța să fie consiliată psihologic.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele agresorului, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Având în vedere că Dumitru Focșa este parlamentar, dosarul a fost declinat Parchetului General.

Deputatul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial. El nu este la prima abatere. În iulie 2019, soția lui a obținut ordin de protecție, după ce a bătut-o violent.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Constanța: Un cuplu, ambii cu handicap, a rămas fără mașina cu care venise la cumpărături. Poliția a ridicat-o pentru că nu era lipită legitimația de parbriz | VIDEO