Constanța: Târgul de Crăciun a fost închis chiar înainte de sărbătorile de iarnă

Situație nemaintâlnită, de sărbători, la Constanța.

Organizatorii și-au recunoscut neputința și au anunțat că se văd nevoiți să renunțe la proiect cu 15 zile mai devreme decât era prevăzut.

 Târgul de Crăciun, din centrul vechi al orasului,  care ar fi trebuit să-i bucure pe constănțeni până la sfârsitul anului, a fost închis chiar de către organizatori. Pe lânga tonetele în care comercianții vindeau produse, de la turta dulce la vin fiert si fripturi, târgul avea și casă a lui Moș Crăciun unde copiii erau așteptați să își spună dorințele.

Erau anunțate concerte, spectacole, cadouri, un patinoar, corturi incâlzite. Constănțenii s-au plâns pe rețelele de socializare dar și la OPC despre aspectul sărac al Târgului, produsele scumpe dar mai ales despre pericolul la care erau expuși copiii care se dădeau in carusel sau mașinute. Nu erau asiguarte corespunzător.

Generatoarele electrice tronau în mijlocul pieței, cu firele aruncate la întâmplare, neprotejate. Scump, periculos și prost, a fost impresia generală despre Târgul de Craciun din Constanța.

Organizatorii și-au cerut scuze și, pe Facebook, au anuntat că închid Târgul de Crăciun Constanța cu 15 zile mai devreme, din motive independente de voința lor. Târgul a fost un eveniment privat, iar primăria Constanța nu s-a implicat în organizare. Totuși, aceasta a dat doar autorizația de funcționare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS