Confidenţialitate

Constanța: Șofer beat, drogat și fără permis de conducere, oprit cu focuri de armă de polițiști | VIDEO

Șoferul băut, pentru prinderea căruia polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, a fost reținut pentru 24 de ore. Inițial el s-a ales cu doar penal, dar, ulterior, polițiștii au descoperit că era drogat și se afla sub control judiciar pentru furt și conducere fără permis.

Bărbatul, de 35 de ani, din Murfatlar, a fost văzut de polițiștii de la Rutieră la volanul unui autoturism pe care îl conducea cu viteză.

I-au făcut semn să oprească, dar șoferul a apăsat pedala de accelerație. Polițiștii au pornit în urmarirea lui.Pentru a opri autoturismul, au tras 8 focuri de armă, în plan vertical și în direcția anvelopelor.

Au reușit să blocheze mașina la ieșirea din Constanța, pe DN3. Șoferul și cel din dreapta lui au încercat să fugă, dar polițiștii i-au capturat rapid.

Au constatat că bărbatul de la volan nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Era și băut, având o concentrație de 0,46 mg/l alcool in aerul expirat. A fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Acolo, i s-au făcut și teste pentru substanțe psihoactive, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru cocaină și barbiturice.

La cercetări, s-a descoperit că bărbatul sub control judiciar, pentru furt calificat și conducere fără permis, fapte săvârșite în luna iunie.

Așa că a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, duminică, să fie prezentat Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă.