CONSTANȚA: Simona Halep și-a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon

A fost sărbătoare sâmbătă seara la Constanța, unde mii de oameni au ieșit pe străzile orașului pentru a o întâmpina, la ea acasă,  pe Simona Halep.

Primăria Constanța a pus la dispoziția marii campioane un autobuz etajat cu care Simona a străbătut principalele bulevarde până în Piața Ovidiu pentru a prezenta admiratorilor săi trofeul câștigat la Wimbledon.

Îndemnul „Haideți să îi arătăm Simonei cât de mult o iubim!”, adresat constănțenilor și turiștilor de către de autorităților locale, a adunat în centrul Constanței mii de admiratori ai reginei Wimbledonului.

Simona, care și-a purtat nepoțica în brațe, era însoțită de părinții ei.

Autobuzul etajat în care au urcat a fost plin cu copii care au mitraliat-o cu întrebări. Fiecare s-a întrecut să se pozeze cu cea mai iubită tenismenă a României. Autobuzul a străbătut bulevardele din centru și din zona peninsulară, în ovațiile mulțimii aflată pe trotuare.

Un elicopter a aruncat, din aer, valuri de flori, în cinstea campionei. În Piața Ovidiu abia dacă puteai arunca un ac. Era o mare de oameni, care flutura steaguri și baloane albe pe care era scris „Bravo Simona!”, sau „Simona, te iubim”.

Urcată pe scenă, pentru a-și prezenta trofeul, pe lângă emoțiile pe care le-a mărturist de altfel, s-a observat clar că Simona se simte la ea acasă. A părut mai destinsă, relaxată, a empatizat fără rezerve cu mulțimea de admiratori și a vorbit mult, mulțumind tuturor celor care au contribuit la ascensiunea ei sportivă.

La final, impresionată de căldura cu care a fost primită, Simona a spus că va lua peste tot în lume imaginea din piața Ovidiu. Și, campioana a făcut un selfie cu copiii și cu publicul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS