Confidenţialitate

Constanța: Repetiții pentru parada de Ziua Națională a României | VIDEO

Repetiții la Constanța pentru parada de Ziua Națională a României. Traficul a fost restricționat în centrul orașului pentru ultimele pregătiri înaintea evenimentelor festive de joi. Peste 500 de militari vor participa la manifestările de anul acesta de la malul mării, spune Cornel Cojocaru, șeful Comandamentului Flotei și șeful Garnizoanei Constanța. Din cauza ceții dense, azi nu au putut fi efectuate repetițiile aeriene.

Cornel Cojocaru, șeful Comandamentului Flotei și șeful Garnizoanei Constanța: Din cauza condițiilor meteo a lipsit aviația

„Am făcut o repetiție generală pentru detașamentele de defilare, după care am făcut repetiția generală și cu detașamentele, cu tehnica. Nu am avut aviația, din cauza condițiilor meteo”, a spus Cornel Cojocaru, șeful Comandamentului Flotei și șeful Garnizoanei Constanța.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Ghiulfer Predescu / Europa FM

Parada militară începe la ora 11:00. Se desfășoară pe Bulevardul Tomis

Ghiulfer Predescu: Câți militari participă și din ce structuri?

Cornel Cojocaru: „Participă aproximativ 500 de militari din structurile Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, SRI. În jur de 70 de mașini miitare, grele sau speciale și, de asemenea, așteptăm ca vremea să fie favorabilă să avem și opt aeronave ale noastre, de la Statul Major al Forțelor Aeriene, dar și cele aliate”.

De 1 Decembrie, parada militară de la Constanța va începe la ora 11:00 și va fi organizată pe Bulevardul Tomis.

Galerie Foto: Repetiții pentru parada militară de Ziua Națională a României, 1 Decembrie

Sursa foto: Ghiulfer Predescu / Europa FM

Citește și: Românii vor piscină, spa și centre de masaj, de 1 Decembrie. Multe hoteluri cu aceste facilități sunt rezervate complet | AUDIO