Confidenţialitate

Constanța: O femeie a returnat 10.000 de euro găsiți pe jos, într-un mall

O femeie dintr-un sat din sudul județului Constanța a dat dovadă de un adevărat spirit civic. A găsit pe jos 10.000 de euro pierduți de un constănțean.

Nu a stat pe gânduri și a predat banii poliției, transmite corespondentul Europa FM.

Mai exact, Polițiștii Secției 2 din Constanța au fost alertați miercuri de un bărbat care a reclamat că i-ar fi fost furați niște bani din borsetă.

Omul bănuia că fapta s-a întâmplat într-un mall din centrul orașului. El a spus polițiștilor că avea mai mulți bani în borsetă.

Urma să cumpere un apartament și trebuia sa dea un avans. Bărbatul nu și-a dat seama exact unde a pierdut banii.

Joi dimineață, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 55 de ani, din satul Piatra, ca a găsit o sumă mare de bani la Constanța. Ea a povestit că, în timp ce se afla în același centru comercial, a descoperit pe jos, lângă intrarea principală a mall-ului, două teancuri a câte 5000 de euro legate cu elastic.

Inițial a vrut să meargă la postul de Poliție din satul ei. Până la urmă, cineva a îndrumat-o să sune la Secția 2. Femeia a ajuns astfel la secție, unde în prezența polițiștilor a predat banii celui care i-a pierdut din neatenție.

Si la Galați, un instructor auto a găsit pe stradă un telefon mobil și un portofel în care erau 1.300 euro și câteva sute lei. Bărbatul le-a predat la Poliție. Pagubașa era o femeie din Tecuci, venită la Galați pentru cumpărături. Banii erau pentru o intervenție chirurgicală, după cum a declarat femeia.