Confidenţialitate

Constanța: Bărbat ridicat de mascați, după ce a amenințat un polițist pe o rețea socială și l-a provocat să vină să-l aresteze | VIDEO

Un tânăr, de 25 de ani, din Constanța,  a fost ridicat de acasă de către mascați fiind cercetat pentru ultraj, după ce amenințat un polițist, pe Facebook. Inspectoratul Poliției Județene Constanța a trimis filmulețul Parchetului de pe lângă Judecătorie.

Polițiștii de la Investigații Criminale Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, în urma apariției unei postări de pe o rețea de socializare.

Ei au inaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru efectuarea cercetărilor. Este vorba de un film apărut pe Facebook în care, timp de peste patru minute, un constănțean, de 25 de ani,  adresează injurii și amenințări la adresa unui polițist de la Secția 5, care răspunde de cartierul in care locuiește tânărul.

Miercuri dimineață procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale și cu sprijinul mascaților de la Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la locuința celui în cauză.

După ce au percheziționat casa, bărbatul a fost încătușat și dus la audieri.

Între amenințări, injurii și jigniri, individul nu pomenește numele polițistului. În urma administrării probatoriului, procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun, informează poliția.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Ghiulfer Predescu

Citește și: Procurorii au deschis două dosare penale privind abaterile de la măsurile anti-Covid de la Congresul PNL din septembrie