Confidenţialitate

CONSTANŢA: Aproape patru tone de ţiţei şi motorină, confiscate

Patru tone de ţiţei şi motorină au fost confiscate de poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi, în urma cercetării efectuate în oraşul Murfatlar, din judeţul Constanţa.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au efectuat o percheziţie pe raza oraşului Murfatlar, judeţul Constanţa, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani.

Oamenii legii au găsit mai multe recipiente din tablă şi plastic, încărcate cu produs petrolier cu miros specific de ţiţei şi motorină.

Acestea erau deţinute fără documente de provenienţă, iar întreaga cantitate, evaluată la peste 13.000 de lei, a fost confiscată.

Totodată, în urma pecheziției au fost găsite și sumele de aproape 20.000 de lei și 600 de euro, care au fost și ele confiscate.

La domiciliul bărbatului, poliţiştii au mai găsit peste 1.500 de kilograme struguri, în valoare de 2.345 de lei, pentru care acesta nu deţinea documente legale.

Cantitatea de struguri a fost luată și predată ulterior unei societăţi comerciale de profil, pentru a fi comercializată.

Polițiștii au descoperit şi o autoutilitară folosită la transportul strugurilor, aceasta fiind confiscată în vederea continuării cercetărilor.

Se continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunilor de delapidare şi tăinuire continuată.