Confidenţialitate

Constanța: A murit un al optulea pacient de la Spitalul de Boli Infecțioase, din cauza incendiului de vineri | AUDIO

A murit un pacient dintre cei transferați la alte spitale în urma incediului de vineri de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Acesta nu fusese însă internat la secția de terapie intensivă, unde a izbucnit incendiul. Medicii spun că bărbatul a suferit un stop cardiorespirator.

Un bărbat de 63 de ani a murit seara trecută la Soitalul TBC Palazu Mare Constanța. El fusese transferat vineri de la Spitalul de Boli Infectioase, în stare stabila, în urma incendiului care a avut loc la secția ATI. Nu fusese internat la Terapia Intensivă a Spitalului de Boli Infectioase. Potrivit reprezentanților spitalului TBC, bărbatul, transferat de 4 zile, a murit în urma unui stop cardioredpirator. Omul suferea de hipertensiune arteriala, obezitate și gută.

Șapte femei și au pierdut viața în incendiul care a distrus secția Terapie Intensivă a spitalului de Boli infectioase Constanta. Pacienții au fost transferați la alte spitale din județ. Cazul este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În spitalele covid din Constanța erau internați luni seara 414 bolnavi. DSP Constanta a confirmat ca în ultimele 24 de ore și au pierdut viata 15 pacienți. Doar unul dintre ei era vaccinat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ghiulfer Predescu

Foto: INQUAM/Daniel Stoenciu