Consilierul judeţean PSD Romeo Olteanu, prins băut la volan în 2014, ales vicepreşedinte al CJ Iaşi

Consilierul judeţean PSD Romeo Olteanu, care în august 2014 a demisionat din funcţia de prefect după ce a fost prins băut la volan, a fost ales, astăzi, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, în favoarea sa votând 22 din cei 37 de consilieri.

Consilierii judeţeni s-au întrunit în plen pentru alegerea unui nou vicepreşedinte al CJ, după ce fostul vicepreşedinte Victorel Lupu a fost ales senator pe listele PSD la alegerile din 11 decembrie 2016.

Romeo Olteanu a obţinut 22 de voturi, învingându-l pe liberalul Romeo Vatră, votat doar de cei 12 reprezentanţi ai PNL din Consiliul Judeţean.

Preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, totodată liderul organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, le-a mulţumit reprezentanţilor din consiliu pentru alegerea făcută, el precizând că instituţia are nevoie de o echipă de conducere completă pentru a susţine proiectele importante ale judeţului.

Noul vicepreşedinte al CJ Iaşi Romeo Olteanu a fost nevoit să demisioneze în august 2014 din funcţia de prefect, după ce a fost prins băut la volan. El a fost implicat într-un accident, în urma căruia a rămas timp de trei luni fără permis de conducere, iar ulterior a demisionat din funcţia de prefect al judeţului Iaşi.

El a recunoscut că a băut 50 de mililitri de pălincă, precizând la vremea respectivă că nu credea că poate avea probleme la volan de la o cantitate atât de mică de alcool.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS