Confidenţialitate

Consilieră USR din Mogoșoaia, amenințată de un coleg de la PNL: „Vă las în căruț cu rotile, chiar dacă mă duc la pușcărie” | VIDEO

O consilieră USR din Mogoșoaia reclamă că a fost agresată fizic și verbal de colegi de la PNL și PMP. Unul dintre ei a amenințat că o bagă în scaun cu rotile.

Incidentul a avut loc la Școala din Mogoșoaia, într-o ședință de comisie din Consiliul Local. Consiliera USR Felicia Ienculescu Popovici a filmat cu telefonul mobil amenințarea consilierului liberal Ene Valentin.

Felicia Ienculescu Popovici spune că unul dintre consilieri i-ar fi smuls telefonul din mână. Consiliera USR a făcut plângere penală la Poliție.

Vicepreședintele USR Cătălin Drulă a scris pe Facebook că incidentul vine în contextul unui scandal imobiliar din Mogoșoaia, având în vedere că USR se opune proiectului. “E foame de bani, băieți?”, a întrebat Drulă, care a mai spus și că “gangsterii PNL de Ilfov își dau arama de mafioți pe față”.

Și președintele USR, Dacian Cioloș, a reacționat. I-a cerut ministrului de Interne să pornească o anchetă și să-i ofere protecție politicienei agresate. A scris pe Facebook că e inadmisibil ca sub guvernarea PNL-PSD fiecare să-și facă dreptate cu pumnul. A adăugat că violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP.

Ulterior, PNL Ilfov a anunțat într-un comunicat că l-a suspendat din toate funcțiile de conducere de consilierul local Valentin Ene până la finalizarea anchetei începute de autorități.

 

Autor: Ani Sandu

Sursa foto: Captură YouTube / infosudest

Citește și: O persoană care fură având masca sanitară pe față riscă o pedeapsă mai mare, a stabilit Instanța Supremă | AUDIO