Conor McGregor l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în Top Forbes 2017

Conor McGregor a pierdut clar meciul de box cu Floyd Mayweather, în schimb a urcat spectaculos în topul celor mai bine plătiţi sportivi.

Irlandezul dublu campion la lupte în cuşcă, va încasa în acest an peste 90 de milioane de euro, conform analiştilor de la Forbes.
Calculele lor arată că în contul lui McGregor au intrat circa 150.000 de euro pentru fiecare pumn primit de la Mayweather, astfel încât acesta îl va depăşi pe starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Conor McGregor a publicat o poză alături de Ronaldo, făcută în cuşca de MMA, când i-a promis portughezului că va câştiga mai mult decât el.

Cei doi sunt amici, iar irlandezul l-a lăudat public pe Cristiano Ronaldo pentru condiţia fizică, declarând că acesta trebuie să încerce o carieră în lupte full-contact. Atacantul lusitan i-a răspuns în glumă că îl va lua ca antrenor pe un alt prieten – luptătorul marocan de K1 Badr Hari, dar nu se va putea bate înaintea terminării carierei de fotbalist.

Amintim, cel mai bogat sportiv de pe planetă rămâne Floyd Mayweather. Campionul mondial de box, neînvins în carieră, avea o avere de 850.000 de milioane de dolari înaintea meciului cu McGregor, în urma căruia ar mai putea primi încă 350.000 de milioane.

Bursa lui a fost de 100 de milioane de dolari, la care se vor adăuga banii din publicitate şi drepturile de televizare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS