Confidenţialitate

Congresul PNL: Ludovic Orban își prezintă bilanțul din ultimii 4 ani la șefia PNL | AUDIO

Sâmbătă se desfășoară congresul PNL la Romexpo, unde se va vota până la finalul zilei, viitorul șef al formatiunii politice.

Participa 5000 de membri din teritoriu ai PNL, motiv de proteste atât din partea opozitiei cât si din partea societatii civile. Zeci de persoane au venit sa protesteze in fata Romexpo sâmbătă dimineata pentru că sunt prea multi participanti.

În interior membrilor PNL le-a fost atrasa atentia sa pastreze masurile de siguranta.

Președintele PNL în funcție Ludovic Orban și-a prezentat, în cadrul congresului, bilanțul din ultimii patru ani de la șefia partidului.

“Vă transmit respectul și recunoștința pentru munca depusă de fiecare dintre dumneavoastră. Noi, liderii, suntem nimic fără voi. PNL a dus o luptă de zi cu zi împotriva PSD și a reușit să înfrângă acestă ciumă roșie, a reușit să îndrepte România în direcția bună” a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a făcut mai multe pauze în timpul discursului în timp ce susținătorii săi au început să-l aclame.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După discursul lui Ludovic Orban, a urmat rândul  lui Florin Cîtu să își prezinte moțiunea cu care candidează. Întrerupt în mod repetat de scandari pentru Ludovic Orban, acesta din urmă și-a rugat susținătorii să stea liniștiți și să îl lase pe Florin Cîtu sa vorbeasca.

“Lăsați-l să-și prezinte moțiunea” a spus Ludovic Orban.

“Domnule președinte, nu am nevoie de susținere, pot să-mi prezint moțiunea.Do your worst” a venit replica lui Florin Cîțu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.