Confidenţialitate

Conferința ”Fake News – O anatomie a mistificării sociale”, pe 27 mai la București

Ce sunt știrile false? Cine la propagă? Cum pot fi depistate? Dar combătute? – acestea sunt doar cteva dintre întrebările la care participanții la conferința ”Fake News – O anatomie a mistificării sociale” vor încerca să caute un răspuns, pe 27 mai, la hotelul Athenee Palace Hilton din București.

Conferința ”Fake News – O anatomie a mistificării sociale” , organizată de Asociația Română de Relații Publice (ARRP), este deja la a doua ediție, ca urmare a succesului din primăvara anului trecut. Acum, la București, vor lua parte la dezbatere, printre alții, cunoscutul Paul Holmes și președintele ICCO, Elise Mitchell.

Elise Mitchell este președinta International Communications Consultancy Organisation (ICCO), una dintre cele mai mari organizații de relații publice din lume, prezentă în 66 de țări, reunind peste 3000 de agenții. Elise este unul dintre cei mai importanți profesioniști în domeniul comunicării strategice și al relațiilor publice din SUA, cu o experiență de peste 25 de ani. Este fondatorul companiei ”Mitchell Communication”, una dintre primele 10 firme de relații publice din punct de vedere al rapidității creșterii la nivel mondial, clasată de două ori în top Inc.500/5000 al firmelor cu creșterea cea mai rapidă din America.

Ca recunoaștere a realizărilor sale, Elise Mitchell a primit numeroase premii, printre care și Antreprenorul Anului, Agentia de PR a Anului – PRWeek, si a fost inclusă în Top 50 Power Player în PR.

Informații suplimentare sunt disponibile pe pagina evenimentului, creată pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/events/402758467219787/