Confidenţialitate

Conducerea Circului București – sancționată pentru că a ținut animale în frig

Conducerea Circului Metropolitan București va fi sancționată de Primăria Capitalei pentru că ține animale în frig și pentru că nu a grăbit relocarea lor la Grădina Zoologică.

Reacția vine după ce pe rețelele de socializare a apărut o filmare cu tigri siberieni plimbați prin frig și ninsoare.

După decizia Primăriei Capitalei, care interzice folosirea animalelor în circuri , marea majoritate a animalelor a fost relocată la Grădina Zoologică.

Cele care se mai află la Circ, sunt îngrijite în continuare de un medic veterinar și chiar de dresorii care le-au antrenat până acum.

Zilele trecute, însă, pe rețelele de socializare a apărut o filmare în care se văd doi tigri siberieni ținuți afară, în frig și ninsoare.

Conducerea Circului și cea a primăriei au reacționat și au spus că plimbarea animalelor în aer liber face parte din programul zilnic al acestora, că animalele sunt născute în Europa și sunt adaptate climei de la noi.

Cu toate acestea, conducerea Circului va fi sanctionata – anunță Primăria Capitalei – pentru că nu a grăbit relocarea tuturor animalelor și pentru că nu le-a protejat de ploaie și ninsoare cu o copertină.