Conducerea Astrei nu renunță la clauza de reziliere din contractul lui Șumudică

Situația lui Marius Șumudică rămîne incertă iar antrenorul campioanei anunță că nu știe dacă va pleca de la Astra. După ce campioana a obținut calificarea în primăvara europeană, tehnicianul a estimat la 50 la sută șansele că el să fie pe bancă și la derbyul de duminică împotriva Stelei.

După ce aseară anunța că este hotărît să dea curs ofertei din Turcia, de la Gaziantep, Șumudică a spus astăzi la sport.ro că nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului astfel încît să își poată rezilia contractul fără să achite suma de 150.000 de euro prevăzută în înțelegere. Pe de altă parte, el a precizat că nici turcii nu ar fi dispuși să plătească acești bani pentru a-și asigura serviciile sale.

Șumudică a mai spus că după succesul de aseară nu a avut de ales și i-a lăsat pe jucători să petreacă pînă dimineață.

Astra și-a asigurat prezența în primăvara Europa League după ce a remizat 0-0 cu AS Roma iar Austria Viena a pierdut 2-3 în Cehia, cu Viktoria Plzen, care a revenit miraculos, în inferioritate numerică, după ce a fost condusă cu 2-0.

Tragerea la sorți a 16-imilor este programată luni iar printre posibilele adversare ale giurgiuvenilor se numără Tottenham, Olympique Lyon, Fiorentina, Shalke sau Fenerbahce. Variantele unei duble mai accesibile pentru campioana României ar fi Sparta Praga, Osmanlispor sau APOEL Nicosia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS