Confidenţialitate

Condamnare cu suspendare pentru Lidia Buble care a mituit doi polițiști | AUDIO

Cântăreața Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare după ce a mituit doi polițiști ca să nu fie testată cu aparatul etilotest. Decizia instanței este definitivă.

În anul 2021, cântăreața a fost oprită de polițiști în trafic când se întorcea de la o benzinărie. Nu avea la ea permisul de conducere și băuse un pahar de șampanie înainte de a se urca la volan. În acel moment vorbea cu un prieten la telefon pe care l-a întrebat cum să negocieze cu polițiștii. Tănărul agent care a oprit-o pe Lidia Buble a zis că ar trebui să o amendeze cu 3500 de lei, însă apoi i-a sugerat că pot ajunge la o înțelegere.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru că nu avea bani cash la ea, polițiștii au așteptat-o să urce în apartament, să ia cardul și apoi au însoțit-o la un bancomat cu mașina de poliție. Întorși în fața blocului, agenta îi cere să lase banii în suportul de pahare, iar polițistul face schimb de numere de telefon cu Lidia Buble și îi spune că poate apela la el dacă mai are nevoie de ajutor.

Autoritățile au prins-o întâmplător pe Lidia Buble, pentru că telefonul cunoștinței cu care vorbea era pus sub urmărire. Artista a primit un an de închisoare cu suspendare și va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de 3 luni. Cât despre polițistul care a cerut mita- el a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, i-a fost retrasă suma de 450 de lei pe care a primit-o de la Lidia Buble și nu mai poate profesa ca agent timp de un an.

Foto: Arhivă Europa FM