Concursul “Cel mai urât câine din lume” şi-a desemnat câştigătorul – GALERIE FOTO

În competiţia “Cel mai urât câine din lume” a fost greu să fie învinsă o corcitură de chihuahua şi câine chinezesc cu creastă, numită Sweepee Rambo.

Sweepee Rambo a câștigat ineditul concurs și anul trecut, reușind o performanță cu care nu mulți prieteni ai animalelor sunt pregătiți să se laude.

Căţeluşa, în vârstă de 17 ani, care nu vede deloc şi nu cântăreşte nici măcar 2 kilograme, a impresionat juriul şi publicul, făcându-se remarcată dintre toţi cei 17 câini înscrişi în competiţie.

Sweepee Rambo a câştigat o sumedenie de bunătăţi şi un trofeu care este la fel de neatractiv ca şi câştigătorul, iar stăpânul ei, Jason Wurtz, a încasat un cec în valoare de 1.500 de dolari .

“Notarea a fost dificilă cu atât de mulţi câini unici, dar am avut încredere că Sweepee Rambo va fi o câştigătoare nemaipomenită.”, a declarat şeful juriului, Brian Sobel.

În timpul competiţiei, câinii merg pe covorul roşu în timp ce sunt prezentaţi publicului şi defilează pe scenă, iar cei trei membri ai juriului acordă puncte în funcţie de personalitatea câinilor, apariţie şi reacţia publicului.

Sweepee Rambo, a Chinese Crested, is presented to judges during the World's Ugliest Dog Competition in Petaluma, California on June 26, 2015. Quasi Modo went on to win first prize as the ugliest dog in the competition. AFP PHOTO/JOSH EDELSON (Photo credit should read Josh Edelson/AFP/Getty Images)

Printre concurenţi s-au mai remarcat şi un câine chinezesc cu creastă, Rascal Deux din Sunnyvale, Himisaboo, câinele care avea unghiile decorate în diferite modele, dar şi un altul care trăgea un pui de somn pe covorul roşu în timpul competiţiei.

cel mai urat caine din lume (9)

Karen Spencer, organizator: „Noi celebrăm spiritul şi imperfecţiunile care fac aceşti câini simpatici şi acceptabili.”

cel mai urat caine din lume (6)

Acest concurs a ajuns deja la ediţia cu numărul 28 şi are loc într-un orăşel din California, la târgul Sonoma Marin.

cel mai urat caine din lume (7)

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS