Concurs TNB în Festivalul Naţional de Teatru

Spectatorii care vor vedea cele patru producţii ale Teatrului Naţional “I.L. Caragiale” Bucureşti, în perioada 20-30 octombrie, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, au şansa să câştige un pachet Special VIP din partea organizatorilor.

Pachetul cuprinde o invitaţie de două locuri la spectacolul “Dineu cu proşti“, de Francis Veber, cu Horaţiu Mălăele şi Ion Caramitru.

Invitaţia va fi însoţită de caietul program al spectacolului cu autografele interpreţilor, o invitaţie de două locuri în loja oficială a Sălii Mari, la una din viitoarele premiere ale TNB, “Regele moare”, de Eugen Ionesco, avându-l în rolul titular pe actorul Victor Rebengiuc, sărbătoritul FNT de anul acesta.

Ea va mai fi însoţită de caietul program sau afişul cu autografele interpreţilor, un tur ghidat gratuit al TNB, inclusiv în culisele şi atelierele teatrului, în oricare din zilele de luni, la alegerea câştigătorului.

Luni, 23 octombrie, de la ora 18.00, pe Scena Mare se va juca “Regele Lear”, de William Shakespeare, o montare în cheia specifică regizorului georgian David Doiashvili, unul din cei mai în vogă regizori ai momentului.

Miercuri, 25 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Studio, este programat spectacolul “Angajare de clovn!”, de Ion Caramitru, cel care semnează regia spectacolului.

Joi, 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Studio, o poveste tulburătoare, bazată pe scenariul unui film premiat cu Oscar, “No Man’s Land!”, în regia bulgarului Alexander Morfov. Interpretează Mihai Călin, Richard Bovnoczki (nominalizat cu acest rol la Premiile UNITER) şi Ciprian Nicula.

Vineri, 27 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Atelier, se va juca “Umbre” , piesa scriitoarei spaniole Marilia Samper, ea însăşi autoarea unui puneri în scenă de mare succes a propriului text.

Spectatorii vor trimite pe adresa de mail promovaretnb@gmail.com sau vor depune la Casa de Bilete a TNB fotografia scanată a biletelor cumpărate (fie de la Casa de bilete a TNB, fie online prin MyStage),  însoţită de nume şi adresă de mail. Termen limită: 3 noiembrie 2017

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS