Concertul VUNK în Oraşul Minunilor este sold out

Cei care vor să vadă VUNK live în concert mai pot ajunge în ‘Oraşul Minunilor’ doar prin intermediul concursurilor Europa FM.

Toate biletele pentru VUNK în Oraşul Minunilor au fost epuizate! Singura şansă a fanilor trupei VUNK de a mai ajunge la concert o reprezintă concursurile din programele Europa FM, unde oră de oră sunt oferite invitaţii duble la show.

Membrii trupei VUNK spun că va fi o producţie mult mai spectaculoasă decât cea de la ‘#asasishow’, din 2013, considerat de presa de specialitate ‘cel mai mare spectacol indoor al unei trupe din România’.

VUNK in Orasul Minunilor, o poveste de concert, va spune spectatorilor o istorie despre vietile lor, despre magia care e tot timpul linga ei si despre frumusetea unor lucruri mereu vazute, dar uitate.

‘Le suntem recunoscători fanilor noştri şi celor care şi-au luat bilet la concertul nostru, facând să avem parte de încă un spectacol sold out. Lumea noastră n-are graniţe, iar Oraşul Minunilor are porţile deschise pentru toţi cei care vor să trăiască pe viu o poveste de concert. Noi vom spune poveştile noastre, iar peste cei 5000 de oameni de-acolo le vor interpreta în 5000 de feluri. Abia aşteptăm seara de 3 octombrie,’ spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.