Concertul Julio Iglesias din București va fi reprogramat. Ce trebuie să știi dacă ai deja bilet

Vești bune pentru fanii lui Julio Iglesias: Artistul a depășit cu bine situația medicală în care s-a aflat și promite o revenire în forță. Vocea sa va răsuna din nou în cadrul turneului mondial, reluând astfel drumul către fanii din toate colțurile lumii pentru concerte inegalabile.

Aflat în perioada de replanificare a spectacolelor amânate, inclusiv cel de la București, Julio Iglesias lucrează în același timp la finalizarea unui proiect foarte important. În curând, artistul va anunța datele noilor concerte, dar și apariția unui nou material discografic. Admiratorii din România care îl așteaptă cu nerăbdare și entuziasm să revină pe scena de la București vor avea un avantaj în plus, căci primul single extras de pe acest album va fi lansat în scurt timp și în țara noastră, anunță organizatorii.

Astfel, până la 7 august 2015, Julio Iglesias va anunța data reprogramării concertului din București. Așadar, pentru o cât mai bună reorganizare a acestui concert, returnarea biletelor, pentru cei ce doresc să aleagă aceasta cale, se stopează până pe 7 august. Persoanele care își vor păstra biletele pentru noul concert reprogramat Julio Iglesias, vor primi, bonus, bilete la concertul Emma Shapplin din data de 30 octombrie de la Sala Palatului.