Confidenţialitate

Concertul Celine Dion la Bucureşti, amânat pentru 2021

Concertul pe care cântăreaţa canadiană Celine Dion urma să îl susţină la Bucureşti, luna viitoare, a fost amânat, la fel ca întreaga serie de show-uri, pentru 2021.

Artista ar fi trebuit să cânte pe Arena Naţională pe 29 iulie.

În contextul pandemiei, recitalul a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021, au transmis organizatorii.

„Pandemia de Covid-19 are un impact devastator nu doar asupra sănătăţii populaţiei şi a sistemului medical, dar şi la nivel social şi economic, industria muzicală fiind printre industriile afectate grav. Ne aflăm într-un context unic în istoria recentă, trecem toţi prin momente cu adevarat dificile şi suntem siguri că fanii Celine Dion din România înţeleg pe deplin această situaţie”, a transmis Laura Coroianu, director al companiei Emagic.

Biletele achiziţionate pentru data de 29 iulie 2020 îşi păstrează valabilitatea pentru 25 iulie 2021.

„Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea şi siguranta tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă în timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toţi cei care au suferit. Ştiu că până la urmă vom trece de asta împreună şi vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre… abia aştept să cânt din nou cu voi toţi. Aveţi grijă de voi… ne vedem curând”, a transmis Celine Dion.

Turneul mondial Courage, din care face parte şi concertul de la Bucureşti, va fi reluat în primăvara anului viitor.