Concerte și Târguri în București de 1 mai

Bucureștenii care nu au plecat din oraș, pot merge la concerte în aer liber sau la târguri în mai multe parcuri din Capitală.

De la ora 19 va fi un concert în Parcul Drumul Taberei, unde pe scenă vor urca Irina Rimes, Mandinga şi The Motans.

În Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) – bucureştenii vor fi întâmpinaţi cu mici boiereşti, făcuţi după o reţetă specială. Din ofertă nu lipsesc nici varza călită cu mămăliguţă, pastrama, ceafa de porc sau frigăruile făcute pe grătar. Amatorii de peşte pot alege să guste din scrumbia de Dunăre, bibanul de mare, cotletul de somon şi păstrăvul pe pat de orez cu legume, notează Agerpres.ro

În Parcul Plumbuita, bucureştenii sunt aşteptaţi cu mititei, cârnaţi şi frigărui. Totodată, maramureşencele au pregătit sarmale cu mămăliguţă. Pe scena din parc se va cânta muzică uşoară internaţională, dar şi muzică populară, invitat special fiind interpreta Rodica Creţu.

Parcul Kiseleff îşi aşteaptă vizitatorii cu o serie de preparate speciale, de la paella cu fructe de mare la mâncăruri spaniole precum bocadillo, sendviş cu multă carne făcută la plită, sendviş cu jamon serrano, chipsuri din somon cu sos 1.000 de insule, dar şi hamsii prăjite şi şprot prăjit.

Din ofertă nu lipsesc sangria, băutura specific spaniolă. Amatorii de dulciuri sunt aşteptaţi cu plăcinte de toate felurile, dar şi clătite proaspete cu dulceaţă şi ciocolată.

Târgurile vor fi deschise până pe 1 mai – la ora 20,00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS