Concert la Sala Palatului pentru copiii cu autism

Andra, Alb Negru, Partizan şi Iris vor susţine, sâmbătă, de la ora 15.00, la Sala Palatului din Bucureşti, un concert umanitar pentru strângere de fonduri destinate copiilor cu autism

Sub titlul ‘Carnavalul toamnei. Pe aripile muzicii’, Andra, Alb Negru, Partizan şi Iris vor susţine, sâmbătă, de la ora 15.00, la Sala Palatului din Bucureşti, un concert umanitar pentru strângere de fonduri destinate copiilor cu autism.

La eveniment vor participa elevi ai liceelor şi şcolilor bucureştene şi copii din centrele de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 3 Bucureşti.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, la Sala Palatului şi la magazinele partenere Domo, Vodafone, Orange, Germanos, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro, la preţurile de 200 de lei (categoria VIP), 50 de lei (categoria I), 35 de lei (categoria a II-a), 20 de lei (categoria a III-a).

Fondurile provenite din vânzarea de bilete, sponsorizări şi donaţii vor fi folosite pentru activarea Programului Naţional Gratuit de Diagnostic Precoce şi Evaluare Psihologică pe parcursul anului 2013. Prin acest program, Asociaţia Help Malin (www.helpautism.ro) va oferi servicii psihologice gratuite pentru cel puţin 218 copii suspecţi de tulburare din spectrul autist.