Concert aniversar Mihai Mărgineanu

Păstrând tradiția, Mihai Mărgineanu se întâlnește și anul acesta cu publicul său în preajma zilei de naștere și la aniversarea a 11 ani de scenă.

„Mi se pare că sunt intrat de curând în lumea asta a muzicii! Și văd că mai trece un an și mai trece un an … și tot așa!

Cred că trebuie să punctez fiecare moment de scenă cu un spectacol care să fie mai bun ca cel de anul trecut și mai slab ca ăla de anul viitor.

Astfel că, în fiecare toamnă, mă mai organizez o dată și mai dau ceva din ce cred eu ca e frumos în noi.

Se întâmplă toamna și în octombrie pentru că pe 2 octombrie 2005 am apărut pe piața muzicală cu discul Gore din Chitila, iar pe 2 octombrie 1969 apăream pe lume, printr-o greșeala a naturii, probabil! Dar e o coincidență care îmi face plăcere!”, spune Mihai Mărgineanu.

Pe 6 octombrie, de la 19.30, la Sala Radio din București, iubitorii de folk marca Mihai Mărgineanu se vor putea bucura de noul concert aniversar.

Biletele la concertul aniversar Mihai Mărgineanu au prețuri cuprinse între 100 de lei la categoria VIP, 80 de lei la categoria I și 60 de lei la categoria a II-a și pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro.