Concert Al Di Meola, la Cluj-Napoca

Apreciat chitarist şi compozitor de muzică jazz, Al Di Meola va susţine un concert la Cluj-Napoca, pe 13 iunie, începând cu ora 20.00, la Opera Română.

‘Music of Di Meola, Piazzolla &Lennon-McCartney’ este, potrivit organizatorilor, unul dintre proiectele muzicale cele mai îndrăgite de artist

‘Cu o carieră impresionantă, care nici până în acest moment nu poate fi egalată, Al Di Meola este un îndrăgit al clujenilor reuşind de fiecare dată să îşi impresioneze publicul, transformând fiecare concert într-un moment special. Artistul cu o personalitatea unică şi un stil elegant atât în muzică, cât şi în comportament, va rămâne un inovator, aflat mereu în căutarea sinelui prin arta sa’, se notează într-un comunicat.

Urmare a mai multor solicitări venite din partea publicului, organizatorii concertului de la Cluj-Napoca au decis, împreună cu managementul artistului, să organizeze o întâlnire a acestuia cu fanii, într-un cadru privat.

O sesiune Meet&Greet care va aduce bucurie iubitorilor muzicii jazz. Preţul accesului la Meet&Greet este de 450 de lei şi include: accesul la probele de sunet (soundcheck), întâlnire şi dialog cu artistul înainte de concert, CD cu autograf, posterul oficial al concertului cu autograf şi fotografii împreună cu artistul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS