Confidenţialitate

Complexul rezidenţial în care a murit Prince va fi transformat într-un muzeu

Paisley Park, complexul rezidenţial în care a murit Prince, va fi transformat într-un muzeu dedicat starului american, au anunţat rudele artistului, informează contactmusic.com.

Prince plănuia să transforme reşedinţa Paisley Park într-un muzeu, a declarat una dintre fostele iubite ale cântăreţului, Sheila E.

Sheila E. a participat alături de membrii familiei lui Prince la o ceremonie funerară, privată, în memoria cântăreţului, organizată sâmbătă după-amiază, în complexul Paisley Park din Chanhassen, un oraş din statul american Minnesota. Trupul neînsufleţit al starului a fost incinerat sâmbătă.

Percuţionista Sheila E (Escovedo, n.r.), în vârstă de 58 de ani, a spus că serviciul funerar a fost ”sumbru” şi ”trist”. Ea a dezvăluit, de asemenea, pentru Entertainment Tonight, Prince începuse să lucreze el însuşi la transformarea complexului rezidenţial în care locuia într-un muzeu.

Rudele şi prietenii starului vor să finalizeze acest proiect şi să creeze astfel un muzeu deschis permanent pentru fanii lui Prince. 

”Sperăm să transformăm Paisley Park în ceea ce el voia să îl transforme. Prince lucra deja la transformarea clădirii într-un muzeu. Adunase deja suvenire şi diverse obiecte din timpul turneelor sale, precum setul meu de tobe şi una dintre motocicletele sale”, a adăugat Sheila E. 

”Într-unul dintre holuri sunt expuse premiile şi trofeele sale, de care lui îi păsa însă prea mult, dar pe care le-a expus în vitrină pentru fani, deoarece ştia că aceştia şi-ar dori să le avdă. Sunt fotografii cu el pe pereţii acelui hol – unele pe care le-aţi văzut deja şi altele care nu au fost prezentate niciodată în public.

Pe un perete este expus un cadru cu fotografia amprentelor sale, iar pe celălalt perete sunt tablouri cu toţi oamenii care l-au influenţat, dar şi fotografii cu toţi muzicienii care au cântat cu el. E frumos”, a adăugat Sheila E.

Maurice Phillips, cumnatul lui Prince, care este căsătorit cu sora artistului, Tyka Nelson, a confirmat aceste planuri pentru tabloidul britanic The Sun.

”Vom transforma Paisley Park într-un muzeu în memoria lui Prince. Va fi deschis pentru fanii lui. A ţinut enorm la fanii lui – muzeul îi va ajuta să îşi amintească de muzica lui, care a fost moştenirea lui. Prince a fost întotdeauna discret, dar îşi dorea ca muzica lui să dăinuiască”, a declarat Maurice Phillips.

Sheila E. a spus, de asemenea, că familia lui Prince doreşte să organizeze un omagiu muzical în memoria artistului.

Prince a murit, joi, la vârsta de 57 de ani. Trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit în studioul lui de înregistrări Paisley Park din Chanhassen, un oraş din statul american Minnesota.