Confidenţialitate

Comedia “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, pe primul loc în box office-ul nord-american | VIDEO

Cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek şi Antonio Banderas în distribuţie, comedia de acţiune „The Hitman’s Wife’s Bodyguard” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Lungmetrajul regizat de Patrick Hughes, continuarea filmului „Hitman’s Bodyguard” din 2017, a obţinut încasări de 11,6 milioane de dolari.

Cu buget de producţie de aproximativ 70 de milioane de dolari, filmul a avut premiera în America de Nord, miercuri, şi a generat în total 17 milioane de dolari.

Michael Bryce (Ryan Reynolds) şi asasinul plătit Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) revin într-o nouă misiune, iar Sonia Kincaid (Salma Hayek), soţia lui Darius, este implicată în acţiunea care îi pune în pericol viaţa lui Bryce. Curând, ei se vor regăsi într-un complot global care are legătură cu un răzbunător şi puternic nebun (Antonio Banderas), care ameninţă să distrugă Europa. Din distribuţie face parte şi Morgan Freeman.

Locul al doilea în box office-ul nord-american a fost ocupat de thrillerul „A Quiet Place Part II”, regizat de John Krasinski, cu Emily Blunt în rol principal, cu încasări de 9,4 milioane de dolari generate în al patrulea weekend de la lansare.

Emily Blunt, Millicent Simmonds şi Noah Jupe formează o familie nevoită să trăiască în tăcere, de teama unor creaturi care reacţionează la zgomot. Forţaţi să se aventureze în necunoscut, membrii familiei realizează că aceste creaturi care vânează după sunet nu reprezintă singurele ameninţări ascunse în jurul lor.

Animaţia „Peter Rabbit 2: The Runaway”, pentru care şi-au împrumutat vocile unii ca Rose Byrne, David Oyelowo şi James Corden, bazată pe personajele şi poveştile „Peter Rabbit”, s-a clasat pe poziţia a treia, după ce, în al doilea weekend de la debut, a generat încasări de 6,1 milioane de dolari.