Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială monitorizează traseul lui Moș Crăciun

Comandamentul (NORAD) se ocupă în mod normal cu monitorizarea traficului aerospaţial şi marin pentru a descoperi eventuale pericole pentru omenire. Dar, de Crăciun, în fiecare an, se concentrează pe urmărirea unei personalităţi care reprezintă opusul oricărei ameninţări – Moş Crăciun.

Traditia de monitorizare a traseului mosului dateaza din anul 1955.

Comandamentul foloseşte sisteme de monitorizare prin satelit, radare foarte puternice şi avioane de vânătoare pentru a ”urmări” în cele mai mici detalii călătoria lui Moş Crăciun în jurul lumii.

Purtatorul de cuvant al comandamentului a anuntat ca anul trecut site-ul organizaţiei a fost vizitat de peste 20 de milioane de ori cu ocazia Crăciunului şi că biroul său de presă a primit peste 140.000 de apeluri telefonice în cele 23 de ore care au precedat sărbătoarea Crăciunului.

El a precizat că agenţia nord-americană va duce la bun sfarsit si anul acesta misiunea de a-l urmari pe Mos Craciun. ”Agenţii noştri secreţi de aici, din Nord, ne-au spus că Moş Crăciun percepe timpul într-un mod puţin diferit de noi pentru a putea ajunge în casele tuturor băieţilor şi fetelor din lumea întreagă care cred în el. El zboară mai repede decât viteza luminii şi ajunge la toată lumea în acea perioadă de 24 de ore plină de magie”, a adăugat acesta.

Aici puteti urmari traseul lui Mos Craciun.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS