Confidenţialitate

„Colorful.hr Annual Meetup”, seminarii în 6 orașe despre salarizare și modificările legislative recente din HR

Colorful.hr și BusinessMark lansează „Colorful.hr Annual Meetup”, eveniment ce va avea loc în principalele orașe ale României și în cadrul căruia se va discuta despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare.

Seminariile vizează HR Managers & HR Directors, Payroll Managers, Manageri recrutare, Compensation & Benefits Managers, HR Specialists, Legal Managers, Directori Generali, Manageri Financiari, Antreprenori.

Astfel, participanții vor avea șansa să discute cu specialiștii invitați despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare, modificările legislative recente și cum se reflectă acestea asupra mediului de afaceri, aspecte privind atragerea și retenția angajaților în companie prin acordarea de beneficii extrasalariale, top beneficii preferate și aspecte juridice și fiscale aplicabile, litigiile de muncă – cauze și soluții din jurisprudența recentă a instanțelor și propunerile de modificare a cadrului legislativ aplicabil.

Participanții vor putea afla informații aplicate de la Mihaela Colesnic, Tax & Legal Manager, Romanian Software și Daniela Gladunea, Avocat specializat în dreptul muncii, Managing Associate în cadrul firmei de avocatură Bondoc și Asociații.

Când vor avea loc evenimentele „Colorful.hr Annual Meetup”

– 26 februarie 2020, Brașov, Hotel Kronwell;
– 28 februarie, București, Hotel Radisson Blu;
– 10 martie, Cluj-Napoca, Hotel Grand Hotel Italia;
– 12 martie, Timișoara, Hotel NH Timișoara;
– 20 martie, Constanța, Hotel Ramada;
– 25 martie, Iași, Hotel Ramada.