Confidenţialitate

16 localități din Alba, vizate de avertizări de cod portocaliu de ploi, grindină și descărcări electrice

Cod portocaliu de ploi, grindină și descărcări electrice emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru 3 județe din România: Alba (16 localități), Caraș-Severin (3 localități), Hunedoara (1 localitate). Avertizarea este valabilă până la ora 15:30. 

UPDATE 14:51. ANM a emis un nou cod portocaliu de ploi, grindină și descărcări electrice valabil până la 15:30

Județele și localitățile vizate de codul portocaliu sunt:

  • Caraș-Severin: Băuțar, Marga, Rusca Montană.
  • Hunedoara: Lunca Cernii de Jos.

UPDATE 14:47. 16 localități din Alba, vizate de un cod portocaliu de ploi, grindină și descărcări electrice – valabil până la 15:30

16 localități din Alba sunt vizate de un cod portocaliu de ploi, grindină de dimensiuni mici și medii, descărcări electrice Codul este valabil de la 14:40 până la 15:30.

Abrud, Baia de Arieș, Bistra, Bucium, Câmpeni, Galda de Jos, Ighiu, Întregalde, Lupșa, Meteș, Mogoș, Ponor, Râmeț, Roșia Montană, Stremț, Zlatna sunt localitățile vizate.

Știre inițială

ANM a emis o avertizare de cod roșu de averse torențiale ce vor cumula 50 – 70 l/mp și de grindină de dimensiuni medii pentru 3 localități din județul Alba. Codul este valabil până la 14:45. 

Baia de Arieș, Poșaga și Sălciua sunt localitățile afectate de codul roșu de ploi și grindină.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Grecia înregistrează venituri record din turism anul acesta. Precedentul record a fost stabilit în 2019 | AUDIO