Confidenţialitate

Cod galben de vânt în Dobrogea şi estul Munteniei

Cod galben de vânt sâmbătă în Dobrogea şi estul Munteniei.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare cod galben de intensificări ale vântului pe parcursul întregii zile, zonele afectate fiind Dobrogea şi estul Munteniei.

Temporar vântul va avea intensificări cu rafale de 55…65 km/h şi izolat peste 70…75 km/h.

Administrația Națională de Meteorologie a fost emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ valabil de duminică până luni în Carpaţii Orientali şi Occidentali precum şi în zonele joase de relief din judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Suceava şi Neamţ. În intervalul 3 aprilie, ora 3.00 – 4 aprilie, ora 3.00, în aceste zone se va depune strat de zăpadă.

În București, vremea va fi sâmbătă ușor instabilă, iar valorile termice, deși în scădere ușoară față de ziua anterioară, vor continua să se situeze peste cele normale perioadei. Temporar înnorările se vor accentua îndeosebi spre seară și la începutul nopții când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua, când la rafală se vor înregistra viteze în general de 45…55 km/h. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade.