CNAIR: Restricții de circulație din cauza viscolului

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pentru autovehiculele de mare tonaj în judeţul Constanţa, pe DN 38, între localităţile Agigea şi Negru Vodă (Vamă) şi pe DN 2A, între Hârşova şi Ovidiu, din cauza viscolului, informează joi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pe aceste sectoare drum s-a instituit restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone din cauza ninsorii viscolite ce provoacă o vizibilitate extrem de redusă participanţilor la trafic, notează Agerpres.

Măsura a fost instituită preventiv pentru a nu se produce accidente rutiere grave sau blocarea traficului de către autovehiculele de mare tonaj, susţin reprezentanţii CNAIR.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, precizează CNAIR într-un comunicat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS