CNAIR: Circulaţie rutieră închisă pe DN 51 şi DN 5A

Circulaţia rutieră s-a închis, de la ora 17.00, pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 51, pe sectorul de drum cuprins între Izvoarele şi Zimnicea, şi pe DN 5A, între localităţile Fălăştoaca şi Izvoarele (judeţul Giurgiu), din cauza ninsorii şi a viscolului puternic ce reduce aproape total vizibilitatea, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Având în vedere că, începând cu ora 7.00, a intrat în vigoare Codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite şi vizibilitate scăzută, recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate judeţe de condiţiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanta, Tulcea şi municipiul Bucureşti”, atrage atenţia CNAIR.

Reprezentanţii CNAIR dau asigurări că acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

„Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, adaugă compania.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS