CNAIR: Circulaţie închisă pe DN 21, Bărăg – Slobozia

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că, începând cu ora 17.00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 21, între Bărăg și Slobozia, km 58+000 – km 87+850 din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic care reduce vizibilitatea aproape în totalitate.

Dumarii acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Cnducătorii auto sun sfătuiţi să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS