Confidenţialitate

CNAIR: Câte patru oferte au fost depuse pentru proiectarea drumurilor expres Pașcani-Suceava și Suceava-Siret

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, vineri, că au fost depuse câte patru oferte pentru realizarea studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice pentru drumurile expres Pașcani-Suceava și Suceava-Siret.

Potrivit CNAIR, termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost joi. Pentru ambele contracte au depus oferte SC Aduro Impex SRL, SC Explan SRL, SC Search Corporation SRL și Viaponte Projetos e Consultoria de Engenharia.

Primul proiect, care vizează elaborarea studiului de fazabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul expres Pașcani-Suceava, are o valoare de 15.185.741,34 lei fără TVA.

Acest drum va avea o lungime de 61 de kilometri, iar durata contractului este de 24 luni, din care 14 pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, șase luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție și patru luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene.

Cel de-al doilea proiect vizează elaborarea stidului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru dumul expres Suceava-Siret.

Acesta are o valoare de 13.050.006,04 lei fără TVA.

Drumul va avea 41 de kilometri, iar durata contractului este tot de doi ani.

Potrivit CNAIR, ofertele vor fi analizate de comisiile de evaluare.