CNADNR vrea licitaţii timpurii pentru deszpezire

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a finalizat documentaţiile de atribuire a unor contracte de deszăpezire, urmând să înceapă procedurile de achiziţie publică.

Pe listă se regăsesc acordurile cadru pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă a DRDP Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Cluj.

”Am demarat aceste proceduri pentru deszăpezire încă din luna mai, astfel încât, atunci când va veni sezonul rece, să fim pregătiţi realmente pentru activitatea de întreţinere curentă pe timp de iarnă. Am optat pentru această procedură, astfel încât, la iarnă, să nu mai fim nevoiţi să încheiem contracte prin negociere directă. De asemenea, vreau ca firmele contractante să fie pregătite, să aibă utilaje performante, dar şi personal calificat, iar preţurile să fie cele mai avantajoase pentru Companie. De asemenea, tot în această perioadă, în aceeaşi idee, am demarat şi procedurile pentru marcaje rutiere, indicatoare şi material antiderapant”, spune directorul CNADNR, Cătălin Homor, într-un comunicat al instituţiei.