Confidenţialitate

CM 2022: Argentina joacă ultima șansă pentru calificarea în optimi

Meciuri importante în Qatar: Argentina joacă ultima șansă pentru calificarea în optimi, miercuri. Naționala lui Messi va înfrunta Polinia, echipa de primul loc în Grupa C. Miercuri s-au aflat și primele meciuri din optimile Cupei Mondiale.

Primele meciuri ale zilei încep la ora 17:00. Franța, care are deja două victorii și matematic este calificată, joacă contra Tunisiei, echipa cu cele mai mici șanse de calificare din grupa D.

Are un singur punct și o misiune aproape imposibilă: trebuie să bată campioana Mondială en-titre.

De la aceeași oră, 17:00, se joacă și partida Australia – Danemarca. În acest moment, australienii sunt pe locul 2 cu 3 puncte, iar danezii pe 3 cu 1 punct.

De la ora 21:00 au loc două meciuri, cele din grupa C. Argentina și Polonia își joacă șansele. În acest sezon, este ultima ocazie a lui Lionel Messi să ridice Cupa Mondială.

Argentina trebuie să bată obligatoriu Polonia pentru a scăpa de emoții.

Polonia ocupă primul loc în grupă cu 4 puncte, iar Argentina este pe 2 cu 3 puncte. Arabia Saudită încurcă calculele primelor două echipe din grupă, având tot 3 puncte și un meci contra Mexicului, de la ora 21:00.

S-au aflat și primele meciuri din optimi: Olanda – Statele Unite și Anglia – Senegal.

Englezii au bătut Țara Galilor cu 3-0, SUA pe Iran cu 1-0, Olanda pe Qatar cu 2-0 și Senegal pe Ecuador cu 2 la 1.

Citește și: CM 2022: Regimul iranian ar fi amenințat familiile fotbaliștilor de la națională cu „violenţa şi tortura” dacă nu au un comportament adecvat