Confidenţialitate

Cluj: Un profesor din Turda ar fi bătut cu pumnii și picioarele un elev de 13 ani. Poliția s-a autosesizat | AUDIO

Un profesor al unei școli din Turda este acuzat că ar fi agresat un elev de clasa a VI-a în timpul orelor. Cazul a fost preluat de polițiști, care s-au sesizat în urma informațiilor apărute în spațiul public. Cadrul didactic este cercetat pentru purtare abuzivă. 

Incidentul s-ar fi petrecut la Şcoala „Horia, Cloşca şi Crişan” din Turda. Se pare că în timpul orei de matematică, profesorul ar fi agresat cu pumnii și picioarele elevul de 13 ani.

Potrivit părinților acestuia, copilul i-a anunțat imediat că a fost bătut de profesor, și că, odată ajunși la școală, directoarea și diriginta elevului au încercat să mușamalizeze cele întâmplate, susținând că la mijloc a fost vorba despre o banală îmbrânceală.

Adevărul s-a aflat în cursul după amiezii când colegii băiatului au povestit părinților cum s-au derulat de fapt lucrurile la ora de matematică.

Poliţiştii din Turda s-au sesizat din oficiu în acest caz cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă a profesorului.

De asemenea, incidentul se află și în atenţia poliţiştilor din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară Cluj.

Până în acest moment, la poliție nu a fost depusă nicio plângere din partea părinților, cu privire la agresiunea suferită de elev.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Sandu Mureșan

Sursa foto: Andrei Paleu

Citește și: Consiliul Concurenței a amendat cinci companii farma cu 71 de milioane euro. Au retras de pe piață simultan mai multe medicamente | AUDIO