Confidenţialitate

Cluj: Un echipaj a fost grav rănit la Transilvania Rally

Echipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyundai 120 R%, a fost implicat, sâmbătă, într-un grav accident în cadrul Transilvania Rally, etapă a Tour European Rally (TER).

Accidentul s-a produs în timp ce echipajul se afla pe proba speciala 5 — Valea Fericirii.

Echipajul a părăsit traseul, s-a izbit violent de un stâlp și a ieșit in decor. Ambulanța probei a intervenit imediat la fața locului. Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, iar navigatorul a suferit o contuzie toracică. Ambii au fost stabilizați la fața locului, sunt în stare bună, iar acum se află în ambulanță, în drum spre Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru investigații suplimentare“, a precizat, într-un comunicat, doctorul Cristian Ursu, medic șef al Raliului Transilvania.

Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba speciala 5 a fost întreruptă și apoi parcursă în regim de etapă, iar raliul continuă cu celelalte probe speciale.

Transilvania Rally se desfășoară în perioada 4-6 mai și are probe în județul Cluj și circuite în comuna Florești și în municipiul Cluj-Napoca.

Printre participanți se numără piloți campioni la raliu ai Franței, Italiei, Cehiei și României