Cluj: Masca de protecție devine obligatorie în județ

Masca devine obligatorie pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani și trebuie să acopere nasul și gura. Masca se va purta toată ziua, indiferent de oră, pe toată durata stării de alertă, începând de de sâmbătă, 8 august, ora 00.00, potrivit deciziei de miercuri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU).

Aceasta se va purta la întruniri culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios.

”Ne bazăm în continuare pe responsabilitatea clujenilor, de care au dat dovadă și până acum, motiv pentru care nu am considerat necesar să extindem zonele în care masca devine obligatorie, dar urmărim cu atenție cum evoluează situația în perioada următoare”, tranmite Instituția Prefectului Cluj.

Puteți verifica lista actualizată a județelor în care purtarea măștii de protecție este obligatorie și în spații deschise la adresa www.europafm.ro/mascaobligatorie

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS