Confidenţialitate

Cluj Arena devine spațiu pentru evenimente în aer liber

Începând din 12 iunie, Cluj Arena, stadionul pe care joacă meciurile echipa de fotbal Universitatea Cluj, va fi transformat în spaţiu destinat evenimentelor în aer liber cu cel mult 500 de participanți.

O parte a tribunelor va fi rezevată publicului, cu măsurile de distanţare impuse de starea de alertă, anume scaune aşezate la doi metri distanţă.

Purtarea măştilor de protecţie va fi obligatorie.

Triajul epidemiologic se va face la intrarea pe stadion.

Primul eveniment este proiecţia filmului Bohemian Rhapsody.

Pe Cluj Arena, vor mai fi organizate seri de cinema, stand-up comedy și concerte.

“Agenția de evenimente Spotlights în colaborare cu Consiliul Județean Cluj vor transforma temporar o parte din tribune într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă”, anunță organizatorii.

Primul eveniment, în 12 iunie, este proiecţia pe un ecran led de mari dimensiuni a filmului Bohemian Rhapsody. În 13 iunie urmează concertul Trupei Grimus, iar în 14 iunie va fi o premieră: primul show de stand up-comedy în aer liber, cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Saşa şi Tudor Costi.

Publicul, în limita a 500 de persoane, va avea la dispoziţie scaune aşezate la doi metri distanţă, iar obligativitatea purtării măştilor de protecţie se va menţine, la fel ca şi triajul epidemiologic la intrarea pe arenă.